Välkommen ONLINE och vandra in bland träden för att bjuda dig själv till ett sällsamt skifte och egen visionstid i VINTERSOLSTÅNDETS TID, då ljus och mörker möts och vänder, byter plats.

Övergången infaller redan nu på måndag den 21 december kl. 11.20. Tiden anses i många traditioner vara särskilt gynnsam för drömmar och vision; att sammanfatta det som varit och bjuda in det nya, sätta en intention och be om riktning.

Vi vandrar i en online-gemenskap men samtidigt själva på vår egen naturplats. Klockan 10.30 är går vi online för en cirkelsamling på zoom. Sedan följer en guidad skogsbadsmeditation för att öppna våra sinnen i samklang med naturen och för kontakt med vår egen, djupare intention eller fråga. Därefter är vi redo för att vi, var och en för sig, gå vidare in i naturens och vintersolståndets tidsrymd, att sitta kvar eller vandra i naturens stilla avskildhet och bara vara, för att lyssna och drömma. Kl.13 återsamlas vi i cirkel online för ett zoom-guidat avslut.

Att ”bara vara” på detta sätt i samklang med naturen kan öppna för en djupare kontakt som berikas av att vara en del av skogens liv, om än bara för en stund. Kanske vill du denna dag bjuda in dina drömmar och berättelser att stiga ur jord, stam och urberg? Kanske önskar du bli varse hur din jordevandring stiger ur årsringarna? Eller låta träden viska sitt budskap? Eller kanske bara vara i frid och fred för en skön stund i naturens sällskap inför helgerna som stundar? Oavsett är du varmt välkommen att vara en del av gemenskapen i vintersolståndets tid.

Plats: Online på zoom – på din egen naturplats
Tid: Vintersolståndet Måndagen den 21 december kl. 10.30-13.30
Kostnad: 300kr
Anmälan: Mejla ditt namn och telefonnummer till:
contact@shinrin-yokusweden.seVid anmälan får du en zoomlänk + betalningsinformation + praktisk information om klädsel och annat.Ledare och Guide:
Petra Ellora Cau Wetterholm
Leg Psykolog
Certifierad Skogsbads& skogsterapiguide, utbildare och handledare
Grundare och verksamhetsledare för Shinrin Yoku Sweden och Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute

#skogsbad #skogsterapi#shinrinyoku#shinrinyokusweden#vintersolståndet#visionstid#scandinaviannatureandforesttherapyinstitute #petraelloracauwetterholm