SNFTI Circle of Certified Guides


27-28 april, 2024

Välkommen till SNFTI-nätverksträff i Sätila!

Vi certifierade skogsbadsguider i gruppen ”Koltrastarna” (utbildade 2022) är väldigt glada över att få bjuda in dig kära guidekollega, till en SNFTI-nätverksträff 27-28 april i Sätila, en bit från Göteborg.

Våren nalkas äntligen och det vore så roligt att mötas ”på riktigt” i naturen för att skogsbada, utbyta inspiration, fördjupa våra insikter och utveckla vår guidekompetens.

Inför vår träff bjuder vi in dig till en ”önskebrunn” för att tillsammans forma våra dagar så att det blir så härligt och innehållsrikt som möjligt. Så, vad längtar du efter? Vad skulle du vilja göra, samtala om, öva på eller kanske själv leda något? Välkommen med dina förslag så sätter vi samman ett program med så många berikande punkter som möjligt. Vi återkommer med en agenda för dagarna beroende på allas önskemål och hur många deltagare det blir. Du mejlar till oss Koltrastar genom Charina: charina@halsohusetisatila.se.

Vi har redan bjudit in Petra Ellora Cau Wetterholm för en av våra punkter på agendan; att gemensamt utforska den ”liminala” aspekten av Naturvaro. Petra delar gärna också kring den aktuella forskningen kring skogsbad.

Anmälan

Kom och anmäl dig till Charina via mail: charina@halsohusetisatila.se  eller på telefon 070-23325626.

Pris

Det blir ca 600 kr/ person för 2 dagar. Det slutgiltiga priset avgörs utefter hur många vi blir och summan för utlägg och förberedelser inför träffen. Så ju fler desto mindre kostnad! I priset ingår vissa måltider under träffen.

Boende

Lygnerns pensionat

Här finns det fina Lygnern pensionat i hjärtat av Sätila. Använd koden SKOGSBADSGUIDE så får du 15% på hela bokningen!

Se: https://lygnern.se/pensionat-kajutan/

Rummen är inredda med två enkelsängar, fåtölj, skrivbord, TV, litet kök med kylskåp, micro och vattenkokare, stor toalett med dusch och egen entré med uteplats med bord och stolar.

  • Enkelrum ord pris. 995 kr/ natt
  • Dubbelrum ord pris. 1295 kr/ natt
  • Extrasäng ord. pris 300 kr/ natt
  • Frukostkorg ord pris. 95kr / person och natt
  • Hund på rummet ord pris. 150 kr/ hund och natt

Har du frågor eller funderingar skicka ett mail till bokning@lygnern.se eller ring på 0301-42370.

Tält

Vill du kanske hyra tält, underlägg och sovsäck? Kontakta Charina via mail: charina@halsohusetisatila.se

Sätila camping

Campingen har endast en diskränna och torrdass men misströsta ej, Lygnevis omklädningsrum och toaletter, ca 200 meter bort, kan användas av campinggäster! Det finns ungefär 30 el-platser för husbil/husvagnar.

Har du frågor eller funderingar så är ni varmt välkomna att höra av er till oss Koltrastar genom Charina på mejl: charina@halsohusetisatila.se  eller via telefon: 070-23325626

Det ska bli så roligt att ses!

Varmt välkommen,

Koltrastarna: Sabine, Erica, Anna och Charina