Varmt Välkommen att fira Vårdagjämning och vårens ankomst med ett guidat Skogsbad!

Långsamt vandrar vi in i skogen medan vi lämnar vardagen bakom oss. Utmed stigen stannar vi till och öppnar våra sinnen för en fördjupad upplevelse i kontakt med naturen. Vi guidas till ett kravlöst lugn och känslan av att ’bada i skogsatmosfären’, en naturvaro med stunder av förundran och harmonisk samhörighet med livet runt omkring oss.

Som guide bjuder jag in och ger dig olika förslag på sätt att återupptäcka relationen mellan våra sinnen och den levande värld som omger oss. Detta sätt att vistas i naturen har genom forskning och vetenskap visat på en mängd positiva hälsoeffekter, både fysiska och psykologiska: ökat välbefinnande och minskad stress, ett stärkt immunförsvar, minskad oro och nedstämdhet, förbättrad sömn.

Jag som guidar dig heter Petra Ellora Cau Wetterholm. Jag är verksam som psykolog och grundare samt ledare för Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute och Shinrin-Yoku Sweden. Verksamheten är utgångspunkt för ett rikstäckande nätverk av certifierade Skogsbadsguider som just denna vårdagjämning bjuder in till Skogsbad på så många som 33 platser samtidigt, runtom i Sverige. För mer information om dem: Skogsbad 33 platser

Vi delar en gemensam policy för Covid-19:
× Utomhus: Natur- och skogsmiljö
× Maxantal 5 deltagare/grupp + guide
× Minst 2 meter mellan varje person
× Guiden tillhandahåller handsprit
× Guide och deltagare är symtomfria

Plats: Nackareservatet, ingång från Bagarmossen
Tid: kl 13.00 – 16.00
Kostnad: 350kr

Utrustning: riktigt varma kläder, sittunderlag, dryck, ngt litet att äta om du behöver.

Anmälan: följ denna LÄNK
Efter din anmälan får du ett välkomstbrev ca en vecka innan med praktisk info.

Du kan använda ditt Friskvårdsbidrag