Varmt välkommen till vår fortbildning och fördjupning till Certifierad Skogsterapiguide! Vi har fortfarande några platser kvar för dig som önskar bygga på med teori, metodik och färdigheter för att kunna anpassa dina skogsbad till individer och grupper med särskilda behov. Utbildningen är särskilt för dig som redan genomgått utbildningen till Certifierad Skogsbadsguide.

I år är vi extra glada att kunna erbjuda utbildningen online för att underlätta både geografiskt och ekonomiskt för dig som önskar delta. Vi har sedan tidigare vår personliga kontakt, en upparbetad form för samarbete och delad erfarenhet och kan ta vid där vi avslutade. Tillsammans ger vi guidningskonsten luft under vingarna, för ökad kreativitet och guidningsglädje samtidigt som vi når ut till fler som önskar delta på våra skogsbad. Särskilt till dem som kanske annars inte kan eller vill delta på skogsbad för allmänheten och de som har särskilda behov av anpassningar.

Vi önskar dig varmt välkommen med din anmälan!

#skogsbad #skogsterapi #forestbathing #foresttherapy #foresttherapyguide #guideexpertise #specialneeds #ecoforesttherapy #foresttherapyguidetraining

Kategorier: Utbildning