Medicine Walk.

Sommarsolståndet öppnar porten till Skogspoetens medicin. Att långsamt vandra in bland träden i kvällningen är att beträda vintergatan i sommarskrud, betrakta planeternas ljudlösa vändningar i rymdhavet och att vila stilla i livets gränslösa dimensioner. Det är just där, den ömsesidiga inbjudan till lyssnande sker, där sången varsamt stiger ur årsringarna, trädvarelsernas hundraårskapitel. Sången som vandrar mellan dig och tiden, saven och människorummet och gör minnena genomskinliga och reflekterande, som daggdroppen på älvans vingspets.

Skogsbadet är denna kväll portalen till sinnenas rikedom och rösten mot drömmarnas budskap. Väl där, vandrar vi in i sommarsolståndet, bjudna att röra oss i övergången mellan tid och rum, värld och drömtid, för att lyssna in mellanrummen. Där finner vi jordens berättelser i jord, stam och bladverk. Välkommen att guidas stillsamt till att finna den rymd som håller din sång och låta träden viska dess budskap.

Ledare och Guider: Petra Ellora Cau och Cecilia Stach

Plats: Nackareservatet
Tid: Sommarsolståndet Torsdagen den 21 Juni kl. 18.30-21.00
Kostnad: 250kr

Anmälan och mer info:
Mejla namn och telefonnummer till:
contact@shinrin-yokusweden.se

Om ledarna:
Petra Ellora Cau
är verksam som certifierad Natur och Skogsterapi Guide, som leg psykolog och som mindfulness och meditationsledare. Hon utforskar fördjupande naturkontakt och en lyssnandets konst, inåt såväl som till den naturliga omgivningen. Inom sin verksamhet erbjuder hon guidade skogsbadsvandringar och skogsterapi med en vetenskaplig grund, en form hon själv funnit både läkande och fördjupande. Hon erbjuder även Medicin Walks eller Medicinska Vandringar, med en betoning på poesi, kreativitet och ceremoni som del av en fördjupad naturkontakt. Petra Ellora är grundare av verksamheten Shinrin-Yoku Sweden. www.shinrin-yokusweden.se

Cecilia Stach
är verksam som vårdhandledare, certifierad yogalärare och storyteller. Vid sidan av sitt kall inom vård- och omsorg, har hon lång erfarenhet som musik- och rörelsepedagog, yogalärare, qi gong instruktör och ett flertal helande modaliteter som berikar varje aspekt av det hon förmedlar. Hon utforskar och erbjuder naturkontakt genom läkande berättande, klangskålsmeditation och ömsint lyssnande. Hon är del av gruppen ALBA och grundare av verksamheten Human Harmony in Sweden.

Det finns begränsat antal platser
All praktisk information får du vid anmälan (se ovan).

Vi ser fram emot att vandra in i sommarsolståndets poetiska mellanvärld tillsammans!
Petra och Cecilia

Kategorier: Medicine Walk