Medicine Walk – Det Blommande Trädet! Februari 4

Medicine Walk – Det Blommande Trädet

För dig som önskar vandra i gränslandet mellan skogsbad och poesi, med ceremoni och i ett eget utforskande av en fördjupande naturkontakt

Vi vandrar in i midvintern för att välkomna ljusets återkomst och bjuda in skogen som medicin.

Mellan vintersolstånd och vårdagjämning lyser vi upp vintertiden med drömmar och stjärnestoff. Ljuset är på väg in och vi går henne till mötes genom att bjuda in de vilande löften som gror inom oss genom drömtiden. Det är snart dags att vakna och längta sig ut, sakta öppna våra blomblad mot världen och låta solens värme åter dansa över himlavalvet. Vad drömmer jorden för dig just nu? Vad är det för blommor som väntar på att höras, näras och födas fram?
Vi låter tystnaden tala och våra sinnen vandra med elementen, bli guidade i de olika riktningarna, kontaktar den spirande skaparkraften och kreativiteten Tillsammans men själva, i egen och gemensam kontakt med naturen omkring oss, kan vi lyssna och ta emot det som vill vara och bli till nya blommor på livets träd.

Ledare och Guider: Petra Ellora Cau och Cecilia Stach

Plats: Källtorp, Nackareservatet
Busslinje: 401, 491, 821
Google Maps: https://goo.gl/maps/ 98VLwo4SrrJ2
Tid: Söndag 4 februari kl.11.30 – 14.30
Kostnad: 250kr

Anmälan och mer info:
Mejla namn och telefonnummer till:
contact@shinrin-yokusweden .se

Om ledarna:
Petra Ellora Cau
är verksam som certifierad Natur och Skogsterapi Guide, som leg psykolog och som mindfulness och meditationsledare. Hon utforskar fördjupande naturkontakt och en lyssnandets konst, inåt såväl som till den naturliga omgivningen. Inom sin verksamhet erbjuder hon guidade skogsbadsvandringar och skogsterapi med en vetenskaplig grund, en form hon själv funnit både läkande och fördjupande. Hon erbjuder även Medicin Walks eller Medicinska Vandringar, med en betoning på poesi, kreativitet och ceremoni som del av en fördjupad naturkontakt. Petra Ellora är grundare av verksamheten Shinrin-Yoku Sweden. www.shinrin-yokusweden.se

Cecilia Stach
är verksam som vårdhandledare, certifierad yogalärare och storyteller. Vid sidan av sitt kall inom vård- och omsorg, har hon lång erfarenhet av ett flertal helande modaliteter som berikar varje aspekt av det hon förmedlar. Hon utforskar och erbjuder naturkontakt genom läkande berättande, klangskålsmeditation och ömsint lyssnande. Hon är del av gruppen ALBA och grundare av verksamheten Human Harmony in Sweden.

Det finns begränsat antal platser så skynda att anmäla dig!
All praktisk information får du vid anmälan (se ovan).

Vi ser fram emot att vandra tillsammans!
Petra och Cecilia

Kategorier: Medicine Walk