Skogsbad för alla sinnen, Tyresta Nationalpark 28 maj

Välkommen till en lugn vandring i nära kontakt med skogen. Vägen till Shinrin-Yoku eller att ”skogsbada” är att vandra in bland träden, dra några djupa andetag, sakta ned och ta in skogsatmosfären med alla sinnen. Att vistas i skogen på detta sätt är att bjuda in naturen som medicin och väg till läkande, något som vi numer även kan se vetenskapligt är välgörande för  hela vår organism, både fysiskt och psykologiskt.

Genom guidade förslag kommer du att bjudas in till en närvaro och en fördjupande kommunikation med den omgivande naturen. En kontakt som kan leda dig bortom ett mer alldagligt vardagsmedvetande, få dig att verkligen slappna av och öppna för känslan av att skogsbada. En återkoppling och samvaro med naturen som även öppnar våra möjligheter till en ökad inre och yttre hållbarhet och ekologisk balans.

Ledare och Guide är Petra Ellora Cau,

Petra är certifierad Shinrin-Yoku och Natur och Skogsterapi Guide samt grundare av Shinrin-Yoku Sweden. Hon är även verksam som leg psykolog och meditations- och mindfulnessledare. Petra utforskar naturkontakt genom meditation och meditativa vandringar och vill gärna dela med sig av den form av Shinrin-Yoku som är beforskad och som hon själv funnit som läkande och fördjupande.

Plats: Tyresta Nationalpark. Samling vid Naturum.

Tid: Den 28 maj kl.11-14

Kostnad: 200 kr som betalas direkt på plats till Naturum

Anmälan: mejla namn och telefonnummer till contact@shinrin-yokusweden.se

Se även Facebook Tyresta Nationalpark: http://www.tyresta.se/shinrin-yoku-vandring-skogsbad-for-alla-sinnen/

Se även Facebook Shinrin-Yoku Sweden: https://www.facebook.com/shinrinyokusweden/