I passagen mellan sommar och höst och på väg in i den naturvilande årstiden, kan vi låta våra sinnen, visioner och drömmar vävas samman. Kvällens skogsbad tillåter lite av båda.

Under detta skogsbad vandrar vi in i höstdagjämningens tid och välkomnar möjligheten att uppleva skiftet i naturen, med alla våra sinnen. Både inom oss och runtom i den levande miljön.

Skogsbadet inleds med en guidad vandring där vi öppnar våra sinnen i kontakt med den omgivande naturen, den metod som vetenskapligt visat sig ha en avstressande och läkande effekt. Vandringen fortsätter därefter med din egen ”visionstid”, en tid i egen avskildhet, en enkel form av ”Vision Quest”, där du under trygga omständigheter får möjlighet att utforska din egen naturkontakt och väg framåt.

Vi avslutar gemensamt med te och snacks.

Ledare och Guide: Petra Ellora Cau Wetterholm

Plats: Nackareservatet
Tid: Måndag 23 september kl 17.30 – 20.30
Kostnad: 250kr
Ta med: varma kläder, gärna flera lager då vi rör oss långsamt. Vatten och sittunderlag.

Anmälan och mer praktisk info:
Mejla namn och telefonnummer till
contact@shinrin-yokusweden.se

Om ledaren:
Petra Ellora Cau
är verksam som certifierad Natur och Skogsterapi Guide, som leg psykolog och som mindfulness och meditationsledare. Som grundare och ledare av verksamheten Shinrin-Yoku Sweden. www.shinrin-yokusweden.se erbjuder hon guidade skogsbadsvandringar och skogsterapi med en vetenskaplig grund, en form hon själv funnit både läkande och fördjupande.

SE MER HÄR!

Foto: Åse Björk