Sinnlig vandring och skogsbad 11 september

Välkommen till en förmiddag med Shinrin-Yoku, en sinnlig vandring på mjuka stigar, där vi guidas till att verkligen sakta ned och öppna våra sinnen i kontakt med den mer-än-mänskliga naturen. Vi kommer att erbjuda övningar och guidningar som ger möjlighet till att uppleva en fördjupad kontakt både inåt och i relation till den naturliga omgivningen. En närvaro som kan leda oss bortom vårt mer alldagliga vardagsmedvetande, får oss att slappna av och öppna för känslan av att ”skogsbada”, att ta in atmosfären med alla sinnen.

©systersurf

En erfarenhet som visat sig ha en verkligt balanserande och läkande inverkan på hela vår organism, både kroppsligt som psykologiskt, och leder oss mot mer glädje, spontanitet, kreativitet och välgörande samvaro.

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till: contact@shinrin-yokusweden.se

Plats: Nackareservatet

Kostnad: Donation

Ledare: Petra Ellora Wetterholm och Åsa Elowson

Petra Ellora

går det sista steget i en certifierande utbildning i Shinrin-Yoku och Natur och Skogsterapi. Hon är i övrigt verksam som leg psykolog och meditations- och mindfulnesslärare. Hon är en hängiven naturmeditatör och vill gärna dela med sig av den form av Shinrin-Yoku som är beforskad och som hon själv funnit som läkande och fördjupande.

Åsa

är en utforskare av naturkontakt och samspel genom yoga och rörelse, alldeles särskilt bland skogens träd och vid havet. Hon är annars verksam som leg sjukgymnast, dansare och yogalärare samt går en utbildning i uttryckande konstterapi.