Varmt välkommen till vår fortbildning till Certifierad Skogsterapiguide –

och Eco Forest Therapy II.

Många gånger kommer en guide i kontakt med människor och grupper som är i behov av anpassningar och stöd för att kunna genomföra ett skogsbad. Det kan vara ålder, kroppsliga hinder eller mentala och känslomässiga behov.

För att kunna erbjuda fler att uppleva den naturkontakt och läkning som en skogsbad kan ge, är vi hjälpta av en metod för att anpassa våra skogsbad på särskilda sätt. Vi kan även känna ett behov av att få utveckla vår guidningskonst mer flexibelt och i en personlig riktning, tilllåta den att ”få vingar”.

Utbildningen till Certifierad Skogsterapiguide erbjuder dig en tilläggsmetodik till ”Eco Forest Therapy”. Det är en professionell vidareutbildning för dig som redan är Certifierad Skogsbadsguide (av SNFTI eller en annan likvärdig utbildare).

Du behöver inte ha en egen vårdutbildning. Det ingår i metoden att tydliggöra din expertis och de gränsdragningar som gäller för samverkan med legitimerad personal inom hälso- och sjukvård

Välkommen att läsa mer genom att klicka på länken här: https://www.scandinaviannatureandforesttherapyinstitute.com/utbtyp/certifierande-utbildningar/

eller mejla mig, Petra Ellora Cau Wetterholm, direkt på: contact@snfti.com

Varmt välkommen!

Kategorier: Utbildning